Despre


Proiectul „Chișinăul muzical” al Bibliotecii de Arte „Tudor Arghezi” a fost lansat în anul 2008. Scopul proiectului este de a colecta și desimina informații despre diferite aspecte ale vieții muzicale din Chișinău. Proiectul lansat în premieră, a fost unul inovativ, cu accesibilitate largă la public. În timp, blogul a suportat mai multe modificări în forma de prezentare grafică, cât și în aria de tematici, ele răspunzând la cerințele actuale. Am fost receptivi față de solicitările și propunerile internauților, care și-au exprimat părerile și cu care am colaborat.

Proiectul Chișinău muzical face parte din resursele electronice ale bibliotecii și prezintă în continuare interes pentru melomani, pentru cercetări despre interpreți și compozitori care au scris muzică despre orașul Chișinău.

Sigur, că piesele muzicale consacrate orașului Chișinău vor continua să apară în compozițiile altor aurtori/compozitori. Urmează identificarea surselor și completarea acestei liste. Suntem deschiși la o colaborare largă cu toată societatea pentru a îmbogăți relatările noastre

Ce spun utilizatorii noștri

Un blog interesant. Am descoperit aici detalii pe care nu le știam despre instrumente muzicale (Anonim)

Walt Disney

Îmi place blogul pentru că pune-ți informația despre cărțile noi cu conținut muzical. Ion Șeptefrați

J. K. Rowling

Don’t cry because it’s over, smile because it happened.

Dr. Seuss

Let’s build something together.